Majoitus

Huonevaihtoehtomme vastaavat erilaisiin majoitustarpeisiisi. Tulet sitten yksin tai ryhmän kanssa, löydät alta sinulle sopivan vaihtoehdon. Majoitukseen kuuluu aina aamupala, liinavaatteet sekä saunan käyttö.

Varaukset ja tiedustelut: 
040 573 6343
vanhameijeri@veteli.fi

Varaus- ja peruutusehdot

Majoituksen hinta alk. 39€/hlö

Huoneet

Look 1

Omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella varusteltu kahden hengen huone. Huoneessa tv, jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Ikkuna järvelle.

Alk. 55€/hlö

Look 2

Omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella varusteltu kahden hengen huone. Huoneessa tv, jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin. Ikkunasta näkymä järvelle.

Alk. 55€/hlö

Look 3

Omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella varusteltu kolmen hengen huone. Huoneessa täysvarusteltu keittiö, tv sekä pesukone. Lisäksi huoneen yhteydessä oma kesäoleskeluhuone sekä järvenrannassa oleva terassi.

Alk. 75€/hlö

Asunto 1

Asunnossa kolme kahden hengen huonetta, yksi kolmen hengen huone sekä parvi neljälle. Huoneet voi vuokrata joko erikseen tai asunnon kokonaisena. Kaikissa huoneissa avaimella lukittavat ovet ja tv:t (poislukien parvi). Asunnossa täysvarusteltu keittiö, kaksi wc:tä, suihku, pesukone sekä terassi järven suuntaan.

Alk. 39€/hlö

Blue 1

Blue 2

Blue 3

Blue 4

Asunto 2

Asunnossa on kaksi neljän hengen huonetta. Huoneet voi vuokrata joko erikseen tai asunnon kokonaisena. Molemmissa huoneissa avaimella lukittavat ovet ja tv:t. Asunnossa keittiö ja wc.

Alk. 39€/hlö

Red 1

Red 2

Asunto 3 - Old Dairy Apartment

Päärakennuksessa sijaitseva kolmen makuuhuoneen asunto. Kaksi makuuhuoneista on kolmen hengen huoneita ja yhdessä makuuhuoneessa on parivuode. Huoneet voi vuokrata joko erikseen tai asunnon kokonaisena. Kaikissa huoneissa avaimella lukittavat ovet ja tv:t. Asunnossa täysvarusteltu keittiö, wc, suihku, pesukone ja lasitettu terassi järvinäköalalla.

Alk. 39€/hlö

Meijeri 1

Meijeri 2

Meijeri 3

Vanha Meijeri

Palokankaantie 30

69820 Räyrinki

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean
IMG_0830